Запис Уебинар: 6 нездравословни поведения в мъжа пречат на емоционалната близост

Добре дошла!

Благодаря ти, че си тук.

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Моите лични и групови програми помагат на развиващи се и сърцати жени, да преодолеят бариерите си в обичането, да се свържат с дарбите, сърцето и красотата си, за да привлекат подходящия мъж и да сътворят отношения с него изпълнени с близост и взаимност, където той ги разбира, готов е да се развива и с него се чувстват ценни|красиви|обичани.

Този уебинар е за теб, ако в отношенията си с мъжете:

♥ Си насочвала вниманието си предимно върху другия. Постоянно си мислиш дали те харесва, какво да направиш, за да те хареса и пропускаш да се запиташ ти как се чувстваш в тези отношения и дали ТОЙ е подходящ за емоционално обвързване

♥ Имш един глас, който постоянно ти нашепва, че е нужно да се стараеш и активно да заслужиш любовта на мъжа до теб (активна си в организирането на романтика и време заедно)

♥ Ти е липсвало внимание, грижа, романтика и често мъжа ти е казвал, че си „твърде емоционална“

♥ Си чувствала, че се интересува само от секс и не се отдава дългосрочно

Разбери кои 6 качества е важно да изследваш в себе си и в мъжа до теб, за да разбереш дали е подходящ за свързване, нежност, обич. 

Споделям ти и уникална информация за това какво е здравословно мъжко поведение, което ние жените често категоризираме като обратното! Тази информация може да подобри качествено отношенията ти с мъжа до теб!

Вярвам от цялото си сърце, че ще си тръгнеш по-осъзната, по-вярваща в теб и разбрана.

Ако си готова да извървиш пътя от жената, която привлича емоционално неподходящи мъже, които не и дават внимание, романтика, любов, до жената, която привлича емоционално отворен мъж, който я цени и обича си добре дошла на ОН – ЛАЙН Академия за любов Ценна|Красива|Обичана! Последвай линка за детайли или кликни на снимката: http://wp.me/P5YgiM-O

%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be%d0%b2-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%b0%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%be%d0%b1%d0%b8%d1%87%d0%b0

С обич,

Марина

 

 

Публикувано от

Марина Байрактарова

Аз съм Марина Байрактарова, Любовен психолог. Подкрепям те в процеса на осъзнаване и преодоляване на страховете и болката ти, на свързване с чувствата ти, женската ти същност и лична сила, за да се отвориш за интимност изпълнена с автентичност и взаимна грижа, където мъжът до теб ти дава вниманието си, готов е да се ангажира и до него се чувстваш #ценнакрасиваобичана.

Един коментар за “Запис Уебинар: 6 нездравословни поведения в мъжа пречат на емоционалната близост”

Вашият коментар